Облікове забезпечення формування та аналізу управлінської звітності підприємства - Іщенко, Наталя (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота присвячена питанням формування та аналізу управлінської звітності. На основі дослідження економічної літератури та законодавчо-нормативної бази розкрито сутність поняття управлінської звітності як складової системи обліково-аналітичного забезпечення управління підприємством. Проведено фінансову діагностику та оцінено ефективність системи управління досліджуваного об’єкту. Для удосконалення обліково-аналітичного забезпечення досліджуваного підприємства, в роботі наведено та обгрунтовано ряд пропозицій.
Іщенко, Н. М. Облікове забезпечення формування та аналізу управлінської звітності підприємства : бакалаврська робота ; 071 "Облік і оподаткування" / Н. М. Іщенко ; наук. кер. Н. О. Козіцька. – Первомайськ : ПННІ НУК, 2023. – 67 с.
Keywords: обліково-аналітичний процес; управлінська звітність; управлінський облік; 071 "Облік і оподаткування"