Суднова енергетична установка контейнеровоза "CMA CGM ARGENTINA" дедвейтом Dw=157 076 т - Нікіфоров Руслан Анатолійович (My University, 2023)
У проекті представлено контейнеровоз «CMA CGM ARGENTINA» дедвейтом 157 076 т. У бакалаврської роботі були проведені відповідні розрахунки. У першому розділі наведені характеристики судна і опис СЕУ. У другому розділі зроблено розрахунок теплових потоків СЕУ на ходовому і стоянкових режимах. Третій розділ бакалаврської роботи включає в себе розрахунок циклу і динаміки головного двигуна . Четвертий розділ представляє собою вибір і розрахунок агрегату надуву для ГД. У п'ятому розділі описаний допоміжний котел і виконано аеродинамічний розрахунок. Шостий розділ включає в себе характеристику і розрахунок однієї з загальносуднових систем судна. У сьомому розділі наведені норми з охорони праці в машинному відділенні та проведений відповідний розрахунок.
Нікіфоров, Р. А. Суднова енергетична установка контейнеровоза "CMA CGM ARGENTINA" дедвейтом Dw=157 076 т : бакалаврська робота ; спец. 135 "Суднобудування" / Р. А. Нікіфоров ; наук. кер. А. А. Андрєєв. – Херсон : ХННІ НУК, 2023. – 116 с.
Keywords: суднова енергетична установка; контейнеровоз; розрахунок теплових потоків; динаміка головного двигуна; агрегат наддуву; аеродинамічний розрахунок котла; охорона праці; 135 "Суднобудування"; marine power plant; container ship; heat flow calculation; main engine dynamics; turbocharger unit; boiler aerodynamic calculation; occupational safety