Теоретико-методологічні засади професійної підготовки майбутніх фахівців фізичного виховання та спорту - Кравченко Олег Миколайович (Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, 2025)
Метою дослідження було визначення та обґрунтування теоретико-методологічних засад професійної підготовки майбутніх фахівців фізичного виховання та спорту з метою підвищення якості їхньої підготовки. Для досягнення мети та вирішення поставлених завдань обрано такі методи дослідження: теоретичні (теоретико — методологічний аналіз, класифікація та систематизація наукових джерел, порівняння та узагальнення даних теоретичних та експериментальних досліджень), емпіричні (спостереження, методи опитування, тестування, констатувальний та формувальний експеримент), методи обробки даних (узагальнення та систематизація якісних і кількісних даних емпіричного дослідження). Розроблені нами навчально-методичні матеріали можуть бути використані в освітньому процесі для підвищення ефективності професійної підготовки. Результати дослідження сприятимуть вдосконаленню системи підготовки майбутніх фахівців фізичного виховання та спорту, підвищенню їхньої конкурентоспроможності на ринку праці та забезпеченню високої якості освітніх послуг у сфері фізичної культури.
Theoretical and methodological foundations of professional training for future specialists in physical education and sports
Кравченко О.М. Теоретико-методологічні засади професійної підготовки майбутніх фахівців фізичного виховання та спорту = Theoretical and methodological foundations of professional training for future specialists in physical education and sports : магістерська робота ; спец. 014.11 Середня освіта (Фізична культура) / О.М. Кравченко ; наук. кер. Г.А. Лісенчук. – Миколаїв : НУК, 2025. – 66 c.
Keywords: професійна підготовка; фізичне виховання та спорт; фахівці з фізичного виховання; інтегровані методики