Вплив конструктивних параметрів прив'язних підводних систем на їхні експлуатаційні характеристики = Influence of design data of lashing underwater systems on their operational characteristics - Костенко, Дмитро Валерійович; Kostenko, D. V. (My University, 2012)
Дисертація присвячена питанням удосконалювання проектування прив'язних підводних систем з ненаселеними підводними апаратами, що володіють підвищеною продуктивністю при виконанні типових технологічних операцій пошуково-обслідницьких підводних робіт = The dissertation is devoted to questions of perfecting the designing of lashing underwater systems with the uninhabited underwater devices having increased productivity when fulfilling typical technological operations of search-and-survey underwater works.
Костенко, Д. В. Вплив конструктивних параметрів прив'язних підводних систем на їхні експлуатаційні характеристики : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.08.03 / Д. В. Костенко ; УДМТУ ; наук. кер. В. С. Блінцов. - Миколаїв, 2003. - 17 с.
Keywords: прив'язна підводна система; підводний апарат; кабель-трос; проектування; технологія; експлуатація; автореферат; lashing underwater system; underwater device; cable-hawser; designing; technology; operation