Oсобливості прояву страхів у підлітків - Чебан М.В. (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі представлено теоретичні основи та емпіричне дослідження психологічних характеристик і особливостей підліткових страхів. Проведено аналіз сучасних підходів до вивчення даної проблематики з використанням надійних психодіагностичних методик та методів математичної статистики для підтвердження достовірності отриманих результатів.
Features of the manifestation of fears in adolescents
Чебан, М. В. Особливості прояву страхів у підлітків = Features of the manifestation of fears in adolescents : бакалаврська робота ; спец. 053 ''Психологія'' / М. В. Чебан ; наук. кер. І. Є. Чугуєва. – Миколаїв : НУК, 2025. – 47 с.
Keywords: підліток; страхи; підліткові страхи; особистість; розвиток особистості.; 053 ''Психологія''; teenager; fears; teenage fears; personality; personality development