Event-Management в PR-комунікаціях НБ НУК, або як залучити користувача до бібліотеки - Мігунова, Т. С.; Migunova, T. S. (My University, 2018)
У доповіді висвітлюється досвід роботи НБ НУК з організації event-заходів як одного з видів сучасної маркетингової комунікаційної стратегії. Означено функції масово-комунікаційної діяльності сучасної бібліотеки, надано перелік напрямків, за якими здійснюється робота з подієвого менеджменту.
Event-Management in PR-communications of the Scientific Library of the Admiral Makarov National University of Shipbuilding: How to engage new members for the library
Мігунова, Т. С. Event-Management в PR-комунікаціях НБ НУК, або як залучити користувача до бібліотеки = Event-Management in PR-communications of the Scientific Library of the Admiral Makarov National University of Shipbuilding: How to engage new members for the library / Т. С. Мігунова // Матеріали всеукр. наук.-практ. конф. «Науково-комунікаційний простір бібліотеки ЗВО: вимоги часу та реалії». – Миколаїв : НУК, 2018. – С. 47–53.
Keywords: подієвий менеджмент; бібліотека; PR-комунікації; комунікаційна діяльність; event management; library; PR communications; communication activity