Методичні вказівки до самостійної роботи студентів заочної форми навчання при вивченні дисципліни "Опір матеріалів". Ч. II. - Коростильов, Леонтій Іванович; Клименков, Сергій Юрійович; Литвиненко, Дмитро Юрійович; Соков, Валерій Миколайович; Дядюра, Евген Юрійович; Морозан, Людмила Миколаївна; Ткаченко, Юрій Миколайович (My University, 2021)
Наведено матеріали, необхідні для самостійної роботи студентів при вивченні другої частини програми дисципліни "Опір матеріалів", зміст, вихідні дані, приклади для виконання індивідуальних розрахункових та контрольних робіт. Представлено перелік типових питань до захисту робіт, складання заліку і екзамену, типові задачі, а також перелік основної і додаткової літератури.
Методичні вказівки до самостійної роботи студентів заочної форми навчання при вивченні дисципліни "Опір матеріалів". У 2 ч. / Л. І. Коростильов, С. Ю. Клименков, Д. Ю. Литвиненко, В. М. Соков та ін. – Миколаїв : НУК, 2021. – Ч. 2. – 52 c.