Проектування імпульсного напівмостового блоку живлення - Білюк Іван Сергійович; Савченко Олег Валерійович; Сургаєв Артем Володимирович; Чубчик Михайло Сергійович; Чубчик Станіслав Сергійович (My University, 2023)
Метою роботи є проектування імпульсного блоку живлення на основі самотактуючого напівмостового драйверу IR25603S.
Проектування імпульсного напівмостового блоку живлення / І. С. Білюк, О. В. Савченко, А. В. Сургаєв, М. С. Чубчик, С. С. Чубчик // Proceedings of the 2nd Intern. Scientific and Practical Conf. "Society and Science: Interconnection". – Porto, 2023. – № 153. – С. 353–356.
Keywords: імпульсний блок живлення; напівмостовий драйвер; тороїдальний трансформатор