Наукове знання, статус креативного класу, філософія інженерії у постіндустріальному суспільстві - Діасамідзе, Б. Г.; Патлайчук, О. В.; Гончарова, О .О.; Diasamidze, B; Patlaichuk, О.; Honcharova, О. (My University, 2019)
Сучасне українське суспільство має запит на інновації та науково-технічний прогрес, слід зауважити, що ключову роль в цьому процесі виконує креативний клас, котрий є основним носієм знання у постіндустріальному суспільстві.
Діасамідзе, Б. Т. Наукове знання, статус креативного класу, філософія інженерії у постіндустріальному суспільстві / Б. Т. Діасамідзе, О. В. Патлайчук, О. О. Гончарова // Матеріали ІІІ Наук.-практ. конф. аспірантів та здобувачів наукового ступеню PhD (доктор філософії) "Сучасні проблеми філософіі науки". – Миколаїв : НУК, 2019. – С. 22–26.
Keywords: знання; постіндустріальне суспільство; інженерія; креативність знання; knowledge; science; engeneering; post-industrial society; инженерия; креативность; постиндустриальное общество; знание