Розрахунок наявного «час-перерізу» вільного випуску газів при золотниковому гідравлічнопневматичному керуванні роботою випускного клапану - Наливайко, В.С.; Хворостина, С. М. (My University, 2014)
Розглянута робота зі створення гідродинамічної моделі роботи випускного клапана.
Наливайко, В. С. Розрахунок наявного «час-перерізу» вільного випуску газів при золотниковому гідравлічнопневматичному керуванні роботою випускного клапану / В. С. Наливайко, С. М. Хворостина // Матеріали міжнар. наук.-техн. конф. "Сучасний стан та проблеми двигунобудування". – Миколаїв : НУК, 2014.
Keywords: вільний випуск газів; золотникове гідравлічно-пневматичне керування; випускний клапан; кривошип