Формування професійних якостей майбутнього спеціаліста з фізичної культури - Андрєєв Єгор Андрійович (Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, 2025)
Метою дослідження була розробка та експериментальної перевірки методики формування професійних якостей майбутнього спеціаліста з фізичної культури. Для досягнення мети та вирішення поставлених завдань обрано такі методи дослідження: теоретичні (теоретико — методологічний аналіз, класифікація та систематизація наукових джерел, порівняння та узагальнення даних теоретичних та експериментальних досліджень), емпіричні (спостереження, методи опитування, тестування, констатувальний та формувальний експеримент), методи обробки даних (узагальнення та систематизація якісних і кількісних даних емпіричного дослідження). Розроблені нами рекомендації призначені для викладачів, які можуть бути використані у навчальних закладах для підвищення ефективності професійної підготовки студентів.Дослідження спрямоване на вирішення актуальних проблем підготовки спеціалістів з фізичної культури, що має сприяти їхньому професійному зростанню та підвищенню рівня фізичного виховання у суспільстві.
Formation of professional qualities of the future specialist in physical culture
Андрєєв Є.А. Формування професійних якостей майбутнього спеціаліста з фізичної культури = Formation of professional qualities of the future specialist in physical culture : магістерська робота ; спец. 014.11 Середня освіта (Фізична культура) / Є.А. Андрєєв ; наук. кер. В.М. Лелека. – Миколаїв : НУК, 2025. – 66 c.
Keywords: професійна підготовка; фахівці з фізичного виховання; професійні якості; А4.11 Середня освіта (Фізична культура)