Встановлення первинної кінетичної моделі термічної деструкції органічних відходів - Рижков, С. С.; Маркіна, Л. М. (My University, 2013)
Встановлена первинна кінетична модель термічного розкладання органічних відходів, яка визначає активаційні параметри термічної деструкції в реакторі БЦП.
Рижков, С. С. Встановлення первинної кінетичної моделі термічної деструкції органічних відходів / С. С. Рижков, Л. М. Маркіна // Матеріали VIII Міжнар. наук.-техн. конф. "Проблеми екології та енергозбереження в суднобудуванні". – Миколаїв : НУК, 2013.
Keywords: кінетична модель; термічна деструкція; органічні відходи; термічне розкладання відходів; багатоконтурний циркуляційний піроліз