Обліково-аналітичне забезпечення управління витратами виробничого підприємства "Аліс" меблі - Сідельнікова Катерина Олександрівна (SCIENTIA, 2024)
Бізнес-процеси є об'єктом бухгалтерського обліку та операційного аналізу, а результати діяльності – це кінцеві та проміжні результати, які відображають основні характеристики бізнес-процесів організації та виражаються в економічних показниках. Інформація про бізнес-процеси дозволить не тільки побачити особливості однопрофільних підприємств, оскільки їхня діяльність передбачає виконання схожих бізнес-процесів, але й виявити вузькі місця в умовах багатопрофільного навантаження. З метою розрахунку значення показників та індикаторів, нами представлено інтегровану систему обліку, що реалізує облікові процеси збору, реєстрації, накопичення даних на рахунках, розрахунку показників та формування їх у звітності, організація якої дозволить генерувати інформацію про стан бізнес-процесів.
Сідельнікова, К. О. Обліково-аналітичне забезпечення управління витратами виробничого підприємства "Аліс" меблі / К. О. Сідельнікова, Н. В. Гавриленко // Proceedings of the VII Intern. Scientific and Theoretical Conf. "Theoretical and practical scientific achievements: research and results of their implementation". – Pisa : International Center of Scientific Research, 2024. – С. 41–44.
Keywords: облік; обліково-інформаційне забезпечення; бізнес-процеси; витрати виробництва; управління; контроль