Суднова енергетична установка контейнеровоза "HANJIN CALIFORNIA" дедвейтом Dw=51 000 т - Скороновський Дмитро Леонідович (My University, 2023)
У проекті представлено контейнеровоз «HANJIN CALIFORNIA» дедвейтом 51 000 т. У бакалаврської роботі були проведені відповідні розрахунки. У першому розділі наведені характеристики судна і опис СЕУ. У другому розділі зроблено розрахунок теплових потоків енергії СЕУ на ходовому і стоянкових режимах. Третій розділ бакалаврської роботи включає в себе розрахунок циклу і динаміки головного двигуна. Четвертий розділ представляє собою вибір і розрахунок агрегату наддуву для головного двигуна. У п'ятому розділі описаний допоміжний котел і виконано його тепловий та аеродинамічний розрахунок. Шостий розділ включає в себе характеристику і розрахунок загальносуднової системи забортної води. У сьомому розділі наведені норми з охорони праці в машинному відділенні та проведений розрахунок системи штучного освітлення.
Скороновський, Д. Л. Суднова енергетична установка контейнеровоза "HANJIN CALIFORNIA" дедвейтом Dw = 51 000 т : бакалаврська робота ; спец. 135 "Суднобудування" / Д. Л. Скороновський ; наук. кер. А. А. Андреєв. – Херсон : ХННІ НУК, 2023. – 104 с.
Keywords: суднова енергетична установка; контейнеровоз; розрахунок теплових потоків; динаміка головного двигуна; агрегат наддуву; допоміжний котел; система забортної води; 135 "Суднобудування"; marine power plant; container ship; heat flow calculation; main engine dynamics; turbocharger unit; auxiliary boiler; seawater system