Наукометричний аналіз дисертаційного фонду бібліотеки - Костирко, Т. М. (My University, 2014)
Розглядається можливість розкриття дисертаційного фонду Наукової бібліотеки Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова за допомогою наукометричного аналізу.
Костирко, Т. М. Наукометричний аналіз дисертаційного фонду бібліотеки / Т. М. Костирко // Вісн. ХДАК. – Х., 2014. – Вип. 44. – С. 125–133.
Keywords: наукометричний аналіз; наукова продукція; інформаційні потоки; дисертаційний фонд; наукова школа