Ресурсний потенціал підприємництва в контексті повоєнного відновлення - Мігай Н. Б. (My University, 2025)
В умовах повоєнного періоду особливого значення набуває мобілізація внутрішнього ресурсного потенціалу та його ефективна інтеграція з міжнародною фінансовою допомогою. Обґрунтовано необхідність державної підтримки у збереженні потенціалу та стимулюванні міжнародних інвестицій у розвиток технологій. Стратегічне управління ресурсним потенціалом підприємництва є фундаментом для його відновлення на мікро- і макрорівні.
Мігай, Н. Б. Ресурсний потенціал підприємництва в контексті повоєнного відновлення / Н. Б. Мігай // Матеріали всеукр. наук.-практ. конф. ''Система бухгалтерського обліку, аналізу, контролю та оподаткування в умовах сталого розвитку'', присвяч. 125-річчю з Дня народження Рогаченка Сергія Микитовича. – Київ ; Умань, 2025. – С. 254–256.
Keywords: ресурсний потенціал; підприємництво; повоєнне відновлення