Концепція створення інформаційної технології для оцінювання трудомісткості розробки програмного продукту - Дончик Т. О.; Фаріонова Т. А.; Donchyk T. O.; Farionova T. A. (My University, 2021)
Розглянуто існуючі інформаційні технології оцінювання трудомісткості розробки програмних продуктів. Зазначені їх недоліки. Запропоновано концепцію інформаційної технології для оцінювання трудомісткості розробки програмного продукту на основі багатовимірних нормалізуючих перетворень, що дозволить підвищити достовірність прогнозування трудомісткості розробки програмного забезпечення.
The concept of creating information technology to effort estimation of software product development
Дончик, Т. О. Концепція створення інформаційної технології для оцінювання трудомісткості розробки програмного продукту = The concept of creating information technology to effort estimation of software product development / Т. О. Дончик, Т. А. Фаріонова // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 443–444.