Організація системи середньої освіти у США у контексті підготовки до навчання у вищих навчальних закладах - Міняйлова, А. В.; Miniailova, A. V. (My University, 2018)
У статті проаналізовано зміст, принципи і підходи в організації середньої освіти у США; виявлено основні методи навчання і особливості проведення профорієнтаційної роботи; досліджено співвідношення обов'язкових та вибіркових дисциплін у старшій школі; розкрито основні принципи взаємодії з батьками учнів
Secondary education system in the USA as preparation to study at university
Міняйлова, А. В. Організація системи середньої освіти у США у контексті підготовки до навчання у вищих навчальних закладах = Secondary education system in the USA as preparation to study at university / А. В. Міняйлова // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2018. – Вип. 11. – С. 12–14.
Keywords: середня освіта; профорієнтація; зміст освіти; принципи організації освіти; обов’язкові і вибіркові дисципліни; взаємодія з батьками; США; secondary education; vocational guidance; content of education; principles of organization of education; compulsory and selective disciplines; collaboration with parents; USA