Maritime law - Byelousova, Svitlana Mykolayivna (My University, 2021)
Mорське право складається з норм і принципів, що випливають із звичаїв, судових рішень, законодавчих актів та міжнародних договорів, які регулюють правовідносини, що виникають при перевезенні пасажирів і вантажів у відкритому морі та інших судноплавних водах.
Byelousova, S. M. Maritime law / S. M. Byelousova // Матеріали XIV міжнар. наук.-практ. конф. "Становлення та розвиток правової держави: проблеми теорії та практики". – Миколаїв : Видавничий дім "Гельветика", 2021. – С. 563–565.
Keywords: maritime law, international law, rule of the road, contraband, piracy, relationships; maritime law; international law; rule of the road; contraband; piracy; relationships