Інституційне забезпечення розвитку туризму на місцевому рівні в умовах сучасних викликів - Авраменко Катерині Михайлівні (My University, 2025)
У роботі досліджено інституційне забезпечення розвитку туризму в Україні. Проаналізовано нормативно-правову базу туристичної діяльності, охарактеризовано роль туристично-інформаційних центрів (ТІЦ) як інституцій на місцевому рівні. Здійснено порівняльний аналіз зарубіжного досвіду функціонування ТІЦ та визначено можливості його адаптації в Україні. На прикладі ТІЦ Миколаївської міської ради оцінено ефективність діяльності, виявлено проблеми та окреслено перспективи розвитку. Запропоновано стратегічні напрями удосконалення інституційної інфраструктури туризму.
Авраменко, К. М. Інституційне забезпечення розвитку туризму на місцевому рівні в умовах сучасних викликів = Institutional Support for Tourism Development at the Local Level under Modern Challenges : бакалаврська робота ; спец. 073 ''Менеджмент'' / К. М. Авраменко ; наук. кер. М. В. Волосюк. – Миколаїв : НУК, 2025. – 65 с.
Keywords: туризм; інституційне забезпечення; туристично-інформаційний центр; стратегія розвитку; нормативно-правове регулювання; Миколаїв; зарубіжний досвід; місцевий розвиток; інфраструктура туризму; tourism; institutional support; tourist information center; development strategy; regulatory framework; Mykolaiv; international experience; local development; tourism infrastructure.; 073 ''Менеджмент''