Методичні рекомендації з англійської мови для самостійної роботи студентів 1–2 курсів навчання IT-спеціальностей - Кириченко Світлана Володимирівна; Овсянко Ганна Валеріївна (My University, 2022)
Методичні рекомендації містять довідникову інформацію та методичні поради за чотирма напрямами: лексика, граматика, читання, письмо, необхідні студентам 1–2 курсів навчання спеціальностей: 121 – Інженерія програмного забезпечення; 122 – Комп’ютерні науки; 123 – Комп’ютерна інженерія; 124 – Системний аналіз; 125 – Кібербезпека; 126 – Інформаційні системи та технології для самостійного опанування навчального матеріалу, виконання контрольних робіт і підготовки до заліку та іспиту. Призначено для студентів вищих навчальних закладів.
Кириченко, С. В. Методичні рекомендації з англійської мови для самостійної роботи студентів 1–2 курсів навчання IT-спеціальностей / С. В. Кириченко, Г. В. Овсянко. – Миколаїв : НУК, 2022. – 88 с.