Удосконалення технології виготовлення стакану фланцевого пристрою перехідного (Ø325 мм, L= 136 мм) - Венц Тарас Федорович (My University, 2024)
В магістерській роботі на тему «Удосконалення технології виготовлення стакану фланцевого пристрою перехідного (Ø325 мм, L= 136 мм)» надано опис призначення деталі та характеристика матеріалу, з якого вона виготовлена, зроблено аналіз її технологічності, вибір та обгрунтування типу виробництва, розроблено технологічний процес виготовлення, а також розглянуті питання з можливості використання інструменту для глибокого свердління при механічній обробці. В магістерській роботі наведені розрахунки спеціальних пристосувань та ріжучого і вимірювального інструментів, спроектована дільниця з виготовлення деталі, розраховані техніко-економічні показники дільниці і доцільність її проектування, розроблені заходи з охорони праці та навколишнього середовища на дільниці. Наведена оцінка стійкості обладнання дільниці до впливу іонізуючих випромінювань при аварії на АЕС.
Improvement of the manufacturing technology of the glass of the transitional flange device (Ø325 mm, L= 136 mm)
Венц, Т. Ф. Удосконалення технології виготовлення стакану фланцевого пристрою перехідного (Ø325 мм, L= 136 мм) = Improvement of the manufacturing technology of the glass of the transitional flange device (Ø325 mm, L= 136 mm) : магістерська робота ; спец. 131 "Прикладна механіка" / Т. Ф. Венц ; наук. кер. О. П. Шумілов. – Миколаїв : НУК, 2024. – 129 с.
Keywords: стакан фланцевий; пристрій перехідний; заготовка; припуски; оправка; довб’як чашковий; фреза; adapter device; workpiece; allowances; mandrel; cup dovetail; milling cutter; cutting cutter.; відрізний різець; flange cup; 131 "Прикладна механіка"