Senior preschool students "Soft skills" detectionof the state of development by means of creative games - Курчатова А.В.; Шапочка К.А.; Вдовиченко Р.П. (Видавець СГ НТМ «Новий курс», 2024)
Колективна монографія присвячена актуальним питанням розвитку сучасного суспільства. Досліджуються проблеми в таких сферах як: освіта, фізична культура, спорт, культура і мистецтво, релігієзнавство, історія, філософія, культурологія, журналістика, філологія, богослов‟я, економіка, політологія, психологія, соціологія, міжнародні відносини, суспільні комунікації, соціальна робота, соціальне забезпечення, оподаткування, фінанси, банківська справа, страхування, менеджмент, маркетинг, підприємництво, торгівля, біржова діяльність, легка промисловість, видавництво, поліграфія, готельно-ресторанна справа, туризм. Монографія буде корисною науковцям, викладачам, здобувачам освіти, а також широкому колу осіб, які цікавляться питаннями розвитку сучасної науки та практики.
Курчатова А.В. Senior preschool students "Soft skills" detectionof the state of development by means of creative games / А.В. Курчатова, К.А. Шапочка, Р.П. Вдовиченко // Україна та світ : виміри сьогодення : кол. моногр. – Харків : СГ НТМ «Новий курс», 2024. – С. 14-18