Бізнес-моделі: підходи до визначення та формуванню структури - Гавриленко, Наталія Вікторівна; Грищенко, Олена Валентинівна; Козіцька, Наталя Олександрівна (My University, 2018)
Висвітлено напрямки використання і аналітичний потенціал такого інструменту, як бізнес-модель.
Гавриленко, Н. В. Бізнес-моделі: підходи до визначення та формуванню структури / Н.В Гавриленко, О. В. Грищенко. Н. О. Козіцька // Conference Proceedings of the 6th International Scientific Conference Modern Problems of Managament: Economics, Education, Health Care and Pharmacy (October 16-19, 2018, Opole). – Poland : WSZiA, 2018. – С. 28–30.
Keywords: бізнес-модель; потенціал; інновація; облік; підприємництво