Проект створення спуско-підйомного пристрою пневмоколісного крана - Войтасик, А. М. (My University, 2022)
В роботі наведено актуальність розробки спуско-підйомного пристрою пневмоколісного крана для виконання технічних задач на територіях яхт-клубів та портів з метою обробки вантажів у вигляді парусних та моторних яхт. Розроблено ескізний проект створення спуско-підйомного пристрою пневмоколісного крана, призначеного для переміщення вантажів масою до 10 т. Наведено технічні характеристики виробу та виконано опис його складових елементів.
Войтасик, А. М. Проект створення спуско-підйомного пристрою пневмоколісного крана / А. М. Войтасик // Матеріали II міжнар. наук.-практ. конф. "Проблеми сталого розвитку морської галузі" (PSDMI–2022). – Херсон : ХДМА, 2022. – С. 71–75.
Keywords: 3D моделювання; електропривод; вантажопідіймальна машина