Слогани комерційної телереклами у синтаксичному вимірі - Потапкова, Г. І.; Щербак, О. В. (My University, 2019)
Статтю присвячено проблемі дослідження слоганів української комерційної телевізійної реклами в синтаксичному аспекті. Визначено найпоширеніші типи речень, що застосовуються для формулювання рекламних слоганів, а також указано на їхній кількісні, стилістичні та функційні особливості.
Щербак, О. В. Слогани комерційної телереклами у синтаксичному вимірі / О. В. Щербак, Г. І. Потапкова // Матеріали XV Всеукр. наук.-метод. конф. студ. та молодих науковців "Прикладна лінгвістика 2019: проблеми і рішення", 16 трав. 2019 р. – Миколаїв : НУК, 2019. – С. 100–106.
Keywords: рекламний слоган; просте двоскладне речення; просте односкладне речення; складносурядне речення; складнопідрядне речення; безсполучникове складне речення