Корпоративне об'єднання бібліотек – платформа для розвитку освіти та науки в регіоні - Костирко, Тамара Миколаївна (My University, 2009)
Про корпоративну систему вузівських бібліотек м. Миколаєва.
Костирко, Т. М. Корпоративне об'єднання бібліотек – платформа для розвитку освіти та науки в регіоні / Т. М. Костирко // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. ''Діяльність бібліотек вищих навчальних закладах у світлі модернізації вищої освіти'', Севастополь, 2009 р. – Севастополь, 2009. – С. 118-123.
Keywords: корпоративне об'єднання бібліотек; розвиток освіти та науки; бібліотеки ВНЗ; бібліотечно-інформаційні ресурси; інформаційно-комунікаційний простір