Психологія відносин між чоловіком і жінкою - Резніченко О. В.; Матвієнко Л. В.; Reznichenko O. V.; Matvienko L. V. (My University, 2023)
У запропонованій статті проаналізована сучасна проблематика психології відносин між чоловіком та жінкою. Виділені ключові проблеми, які впливають на стосунки.
Psychology of relationships between man and woman
Резніченко, О. В. Психологія відносин між чоловіком і жінкою = Psychology of relationships between man and woman / О. В. Резніченко, Л. В. Матвієнко // Матеріали VІІ Всеукр. студ. наук.-практ. конф. "Актуальні проблеми соціально-гуманітарних наук: перспективи та виклики". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 195–198.