Схемотехніка: пристрої цифрової електроніки - Рябенький, В. М.; Жуйков, В. Я.; Ямненко, Ю. С.; Заграничний, А. В. (My University, 2016)
Електронний підручник "Схемотехніка: пристрої цифрової електроніки" містить в собі фундаментальний матеріал, призначений для вивчення методів перетворення та обробки цифрових сигналів на основі апаратних засобів – мікросхем невисокого рівня інтеграції, які є основою для побудови складних цифрових електронних систем різноманітного функціонального призначення – від комунікаційних і комп’ютерних до пристроїв побутової техніки. Він призначений для студентів, що навчаються за напрямком – "Електроніка" (06.08.09.00). Підручник може бути повністю використаний студентами, що навчаються за напрямками "Електротехніка", "Електромеханіка", "Прилади", "Комп’ютерні науки", "Комп’ютерна інженерія" для вивчення відповідних розділів електронної техніки. Дисципліна "Цифрова електроніка" має не тільки важливе самостійне практичне значення, а і є базою при вивченні мікропроцесорної техніки. Методологічно підручник побудований таким чином, щоб значно полегшити студентам вивчення мікропроцесорної техніки.
Схемотехніка: пристрої цифрової електроніки : електрон. підручник для вищих навчальних закладів Т. 1 / В. М. Рябенький, В. Я. Жуйков, Ю. С. Ямненко, А. В. Заграничний. – Київ : НТУУ КПІ, 2016. – 400 с.
Keywords: обробка цифрових сигналів; схемотехніка