Оцінка кредитоспроможності підприємства - Палій Дар’я Василівна; Palii Daria (My University, 2025)
В кваліфікаційній роботі розкрито теоретичні засади оцінки кредитоспроможності підприємства. Було проведено аналіз фінансового стану підприємства ТОВ СП «НІБУЛОН» за 2022-2024 рокита здійснено оцінювання рівня його кредитоспроможності відповідно до методики Національного банку України. На підставі проведеного аналізу сформульовано практичні рекомендації щодо підвищення фінансової стійкості та кредитоспроможності підприємства.
Assessment of the enterprise creditworthiness
Палій, Д. В. Оцінка кредитоспроможності підприємства = Assessment of the enterprise creditworthiness : бакалаврська робота ; спец. 072 ''Фінанси, банківська справа та страхування'' / Д. В. Палій ; наук. кер. Н. В. Приходько. – Миколаїв : НУК, 2025. – 80 с.
Keywords: кредитоспроможність; методики оцінки кредитоспроможності; оцінка фінансової стійкості; коефіцієнти ліквідності; PEST-аналіз; SWOT-аналіз; 072 "Фінанси; банківська справа та страхування".: creditworthiness; creditworthiness assessment methods; financial stability assessment; liquidity ratios; PEST analysis; SWOT analysis; 072 "Finance; Banking and Insurance".