English Grammar - Овсянко Ганна Валеріївна (My University, 2025)
Наведено методичні вказівки з теоретичним матеріалом та граматичними вправами з англійської мови. Мета – сформувати у студентів 1–2 курсів граматичну компетенцію, удосконалити знання та вміння користуватися граматичними ресурсами мови в рамках певної ситуації для забезпечення їхнього ефективного спілкування в академічному та професійному середовищі; сприяти розвитку здібностей до самооцінки та здатності до самостійного навчання, що дозволятиме студентам продовжувати навчання в академічному та професійному середовищі. Призначено для студентів 1–2 курсів вузів.
Овсянко Г. В. English Grammar : метод. вказівки з англ. мови для самостійної роботи студентів 1–2 курсів / Г. В. Овсянко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 80 с.