Система управління якістю: від теорії до практики - Ларенкова, С. В. (My University, 2015)
Розповідається про систему менеджменту якості та її використання у бібліотечній діяльності.
Ларенкова, С. В. Система управління якістю: від теорії до практики / С. В. Ларенкова // Матеріали всеукр. наук.-практ. конф. "Бібліотека – фундамент освіти, берегиня знань, осередок культури (до 95-ї річниці створення Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова)", 19 листоп. 2015 р. – Миколаїв: НУК, 2015. – Режим доступу : http://issuu.com/lib.nuos.edu.ua/docs/merged/13?e=11356851/31858073.
Keywords: система менеджменту якості; принципи менеджменту якості; бібліотечна діяльність; сучасна бібліотека; міжнародний стандарт; бібліотека ВНЗ