Lectures for the Subject "Structural Mechanics for Ship 1" - Соков, Валерій Миколайович (My University, 2017)
Представлено лекційний та практичний матеріал з курсів "Теорія пружності" та "Будівельна механіка" англійською мовою, на який відведено 64 години. В рамках курсу "Теорія пружності" розглянуто класичну лінійну теорію пружності. В рамках курсу "Будівельна механіка" розглянуті наступні питання: згин і стійкість прямих стержнів та їх систем; згин і стійкість жорстких прямокутних пластин. Наведені початкові відомості про числові методи в теорії пружності та будівельній механіці. Лекційна частина містить 32 години. Практична частина містить 11 задач і також запланована в обсязі 32 годин. Призначено для початкового ознайомлення студентів з технічними дисциплінами англійською мовою.
Соков, В. М. Lectures for the Subject "Structural Mechanics for Ship 1" : навч. посібник / В. М. Соков. – Миколаїв : НУК, 2017. – 276 с.