Ретроспективний аналіз декомпозиції логістичних систем - Гавриленко, Наталія Вікторівна; Грищенко, Олена Валентинівна; Кошутська, Вікторія Олександрівна (My University, 2018)
У статті розглянута економічна природа системної форми організації логістики; проведено ретроспективний аналіз декомпозиції логістических систем
Гавриленко, Н. В. Ретроспективний аналіз декомпозиції логістичних сисем = Retrospective analysis of decomposition logistic systems / Н. В. Гавриленко, О. В. Грищенко, В. О. Кошутська // Економіка. Фінанси. Право. – 2018. – № 5/1. – С. 21–24.
Keywords: логістика; логістична стратегія; кластер; logistics; logistics strategy; cluster; логистика; логистическая стратегия; кластер