Особливості прийняття рішень у проектах реконструкції муніципальних систем водопостачання - Гайда, А. Ю.; Григорян, Т. Г.; Харитонов, Ю. М.; Кошкін, К. В. (My University, 2016)
Розглянуто питання вдосконалення процесів прийняття рішень у проектах реконструкції систем муніципального водопостачання. Наведено аналіз особливостей подібних систем та їх вплив на процеси прийняття рішень при плануванні та управлінні проектами їх реконструкції. Розроблено модель ранжирування проектів, яка заснована на інтегральному оцінюванні соціальної значущості проектів модифікованим методом зваженої суми та оцінюванні поточних станів проектів за допомогою нейромережевого класифікатора. Запропоновано функціональні та структурні моделі, а також відповідне програмне забезпечення системи підтримки прийняття рішень при управлінні проектами реконструкції систем муніципального водопостачання.
Гайда, А. Ю. Особливості прийняття рішень у проектах реконструкції муніципальних систем водопостачання / А. Ю. Гайда, Т. Г. Григорян, Ю. М. Харитонов та ін. // Вісн. НУК. – Миколаїв, 2014. – № 3. – Режим доступу : http://evn.nuos.edu.ua/article/view/45869/42039
Keywords: управління проектами; прийняття рішень; системи водопостачання; проекти реконструкції; підтримка прийняття рішень; нейронна мережа; метод зваженої суми