Розробка та дослідження ГТА з перерозширенням та рекуперацією потужністю 16 МВт для електростанції - Засипко Олександр Іванович (My University, 2024)
В роботі проведено аналіз сучасних досліджень та розробок в області підвищення ефективності ГТА з перерозширенням та рекуперацією; розроблено математичну модель для дослідження термодинамічного циклу та досліджено схему і термодинамічний цикл ГТА з перерозширенням та рекуперацією; проведено оптимізацію та аналіз параметрів термодинамічного циклу ГТА з перерозширенням та рекуперацією; проведено термодинамічні та теплові розрахунки циклу та схеми ГТА з перерозширенням та рекуперацією; необхідні конструктивні розрахунки; огляд заходів по техніці безпеки, та охороні праці, а також заходи по захисту навколишнього середовища, ЦЗ при використання розробляємого ГТА з перерозширенням та рекуперацією на блочній електростанції.
Засипко, О. І. Розробка та дослідження ГТА з перерозширенням та рекуперацією потужністю 16 МВт для електростанції : магістерська робота ; спец. 142 ''Енергетичне машинобудування'' / О. І. Засипко ; наук. кер. М. В. Ващиленко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 105 с.
Keywords: газотурбінна установка; компресорна станція; електростанція; потужність; ефективність; витрата палива.; 142 ''Енергетичне машинобудування''