Роль навчальних екскурсій в контексті вивчення курсу «Історія України» у НУК імені адмірала Макарова - Матвієнко, Л. В.; Matvienko, L. V. (My University, 2020)
У тезах доповіді (докладі) розкрито вплив проведення екскурсій з етнографічної тематики викладачами кафедри соціально-гуманітарних дисциплін НУК імені адмірала Макарова на процес покращення засвоєння курсу «Історія України».
Матвієнко, Л. В. Роль навчальних екскурсій в контексті вивчення курсу «Історія України» у НУК імені адмірала Макарова = The role of studying excursions in the context of studying the course history of Ukraine in admiral Makarov National University of Shipbuiding / Л. В. Матвієнко // Матеріали XI міжнар. наук.-техн. конф. " Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". В 2 ч. – Миколаїв : НУК, 2020. – Ч. 2. – С. 299–301.
Keywords: Миколаїв; екскурсія; студенти; городище Дикий Сад; Nikolaev; excursion; students; ancient settlement Wild Garden