Студентське самоврядування: аналіз поняття - Трибулькевич, К. Г.; Tribulkevich, K. Н. (My University, 2015)
У статті здійснено аналіз поняття «студентське самоврядування» у педагогічній теорії та практиці, визначені принципи функціонування студентського самоврядування та його основні ознаки
Student government: analysis concept
Трибулькевич, К. Г. Студентське самоврядування: аналіз поняття / К. Г. Трибулькевич // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – Вип. 8. – С. 107–110.
Keywords: студентське самоврядування; вищий навчальний заклад; студент; студентський колектив; принципи студентського самоврядування; вища школа; історія студентського самоврядування; педагогіка; student self-government; higher education institution; student; student group; the principles of student government; higher school; signs of student government; universities; history of the student government; pedagogy