Конспект лекцій з дисципліни "Вторинні енергетичні ресурси та енергозбереження" - Луняка, Клара Василівна; Самохвалов, Віктор Сергійович; Джуринська, Анна Олександрівна (My University, 2016)
Методичні вказівки містять систему єдиних вимог, роз'яснень і рекомендацій щодо виконання, визначення її структури, змісту, обсягів, а також встановлюють обов'язкові для виконання вимоги до змісту та оформлення самостійної роботи. Призначені для студентів денної та заочної форми навчання, що навчаються за напрямком 6.051201 "Суднобудування та океанотехніка" та напрямком підготовки 6.050503 "Машинобудування".
Луняка, К. В. Конспект лекцій з дисципліни "Вторинні енергетичні ресурси та енергозбереження" / К. В. Луняка, В. С. Самохвалов, А. О. Джуринська. – Миколаїв : Іліон, 2016. – 51 с.
Keywords: енергоресурси; суднобудування; енергозбереження