Місце бібліотеки у формуванні корпоративного середовища ВНЗ - Костирко, Т. М. (My University, 2010)
Визначається роль і місце бібліотеки в інформаційному середовищі ВНЗ як посередника між інформаційними ресурсами та користувачами інформації. Розглядаються: різноманітні підходи і можливості до взаємодії бібліотеки з підрозділами вишу як суб'єктами нового інформаційно-освітнього середовища; впливна корпоративну культуру ВНЗ через вагомі зміни в управлінській діяльності, модернізацію організаційної структури бібліотеки.
Костирко, Т. М. Місце бібліотеки у формуванні корпоративного середовища ВНЗ [Електронний ресурс] / Т. М. Костирко // Матеріали Всеукр. наук. конф. "Бібліотечно-інформаційний комплекс ВНЗ: ресурсний потенціал, соціальні орієнтири у контексті розвитку суспільства знань". – Миколаїв : Наук. б-ка НУК, 2010. – Режим доступу : http://lib.nuos.edu.ua/uk/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%97-%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D1%96%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8. – Назва з екрану.
Keywords: бібліотека вишу; корпоративність вишу; корпоративна інформаційна система; інформаційно-освітне середовище; комунікативно-інформаційні засоби