Сутність та ознаки експертизи в адміністративному судочинстві - Князєв, В. С.; Knyazev, V. S. (My University, 2013)
Розглянуто питання щодо поняття судової експертизи, її відмінність від інших способів використання спеціальних знань в адміністративному процесі, визначення доказової сутності висновку експерта
Nature and Characteristicsof Expertise in Admanistrative Judiciary
Князєв, В. С. Сутність та ознаки експертизи в адміністративному судочинстві / В. С. Князєв // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2013. – Вип. 6. – С. 57–61.
Keywords: судова експертиза; докази; судовий експерт; експертне дослідження; висновки експерта; forensic; evidence; forensic expert; expert research conclusions