Розробка технології складання та зварювання опори крана зі сталі О9Г2 - Грідін Андрій Олександрович (НУК, 2024)
Дана кваліфікаційна робота висвітлює проблему розробки технології складання та зварювання опори крана. Метою дослідження є розробка технології складання і зварювання, яка передбачає підвищення продуктивності праці, скорочення собівартості і підвищення якості продукції. Кваліфікаційна робота складається з вступу, 5-ти розділів основної частини, висновків та списку використаної літератури. Розрахунково-пояснювальна записка містить ____ аркушів, графічна частина – 11 плакатів. Результатами виконаної роботи є: здійснення аналізу існуючої технології виготовлення конструкції та способів її зварювання; визначення очікуваної структури зварного з'єднання та його механічних властивостей; дослідження мікроструктури метала зварного з'єднання; дослідження макроструктури та твердості метала зварного з'єднання; розрахунок механічних властивостей металу шва; розрахунок собівартості складально-зварювальних робіт при виконанні річної програми випуску рам піввагону кількістю 2500 шт.; вирішення питань охорони праці та техніки безпеки.
Грідін, А. О. Розробка технології складання та зварювання опори крана зі сталі О9Г2 : магістерська робота ; спец. 131 "Прикладна механіка" / А. О. Грідін ; наук. кер. О. В. Лабарткава. – Миколаїв : НУК, 2024. – 74 с.
Keywords: опора крану; сталь 09Г2; технологія зварювання; розрахунки; дослідження; 131 "Прикладна механіка"; crane support; 09G2; welding technology; calculations; research