Засоби зв’язаності тексту в газетному стилі (на матеріалі французької преси і інтернет-сторінок) - Сищенко, Ю. А.; Syshchenko, Y. A. (My University, 2015)
У статті проаналізовано засоби зв’язаності тексту в газетному стилі з метою визначення відмінності між різними інструментами, що поєднують частини висловлювання в єдине ціле
The means of coherence of a text in newspaper style (adapted from French mass-media publication and the Internet)
Сищенко, Ю. А. Засоби зв’язаності тексту в газетному стилі (на матеріалі французької преси і інтернет-сторінок) = The means of coherence of a text in newspaper style (adapted from French mass-media publication and the Internet) / Ю. А. Сищенко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – Вип. 8. – С. 41–43.
Keywords: когезія; когерентність; системний аналіз; зв'язаність тексту; понадфразові єдності; cohesion; coherence; coherence of a text; the systems analysis; super phrasal unities