Проектування технології виготовлення вал-шестерні роликового транспортера (m = 6 мм, z = 49; о = 342 мм, L =1405мм) - Кабецький Микола Павлович (My University, 2025)
В бакалаврській роботі на тему «Проектування технології виготовлення вал-шестерні роликового транспортера (m = 6 мм, z = 49; о = 342 мм, L =1405мм)» надано опис призначення деталі та характеристика матеріалу, зякого вона виготовлена, зроблено аналіз її технологічності, вибір таобгрунтування типу виробництва, розроблено технологічний процесвиготовлення, а також розглянуті питання з можливості використанняінструменту для глибокого свердління при механічній обробці. В бакалаврській роботі наведені розрахунки спеціальних пристосувань таріжучого і вимірювального інструментів, спроектована дільниця звиготовлення деталі, розраховані техніко-економічні показники дільниці ідоцільність її проектування, розроблені заходи з охорони праці та навколишнього середовища на дільниці.
Design of manufacturing technology for roller conveyor shaft-gear (m = 6 mm, z = 49; o = 342 mm, L = 1405 mm)
Кабецький, М. П. Проектування технології виготовлення вал-шестерні роликового транспортера (m = 6 мм, z = 49; о = 342 мм, L =1405мм) = Design of manufacturing technology for roller conveyor shaft-gear (m = 6 mm, z = 49; o = 342 mm, L = 1405 mm) : бакалаврська робота ; спец. 131 "Прикладна механіка" / Кабецький М. П. ; наук. кер. С. О. Моргун. – Миколаїв : НУК, 2025. – 91 с.
Keywords: вал шестерня; заготовка; припуски; оправка; довб’як чашковий; фреза; відрізний різець.; flange cup; adapter device; workpiece; allowances; mandrel; cup dovetail; milling cutter; cutting cutter; 131 "Прикладна механіка"