Історія розвитку легкої атлетики на Миколаївщині - Гриник Євгеній Іванович; Hrynyk Yevhenii (НУК, 2024)
У магістерській роботі розкрито особливості історичних етапів розвитку легкої атлетики на Миколаївщині починаючи з 19 століття. Окреслено проблеми кожного з цих періодів в історичному розвитку, а також вплив окремих особистостей на нього. Дана характеристика сучасного стану та перспективи подальшого розвитку легкої атлетики на Миколаївщині.
The history of the development of track and field athletics in Mykolaiv
Гриник, Є. І. Історія розвитку легкої атлетики на Миколаївщині = The history of the development of track and field athletics in Mykolaiv : магістерська робота ; спец. 017 ''Фізична культура і спорт'' / Є. І. Гриник ; наук. кер. С. В. Бірюк. – Миколаїв : НУК, 2024. – 71 с.
Keywords: легка атлетика; історичний розвиток; перспективи подальшого розвитку; 017 ''Фізична культура і спорт''; athletics; historical development; prospects for further development