Специфіка молодіжного жаргону в наш час - Данильчук, О. М. (My University, 2014)
Сучасна епоха характеризується як епоха homo loguens, тому що в усіх галузях освоєння і пізнання дійсності зростає роль мови – універсального засобу оволодіння світом.
Данильчук, О. М. Специфіка молодіжного жаргону в наш час / О. М. Данильчук // Матеріали Всеукр. наук.-метод. конф. студ. та молодих науковців НУК "Прикладна лінгвістика 2014: проблеми і рішення". – Миколаїв, 2014. – С. 25–27.
Keywords: функції накопичення; зберігання; переробки й передачі інформації; мова; жаргон