Вибір системи управління базами даних для створення прототипів інформаційних систем - Беркунський Є. Ю.; Книрік К. О.; Беркунський О. Є.; Berkunskyi Yevhen; Knyrik Kateryna; Berkunskyi Oleksandr (My University, 2024)
Розглянуто проблему вибору СУБД для створення прототипів інформаційних систем, а також початкового ознайомлення з можливостями платформи Java щодо роботи з даними.
Choosing a database management system to create prototypes of information systems
Беркунський, Є. Ю. Вибір системи управління базами даних для створення прототипів інформаційних систем = Choosing a database management system to create prototypes of information systems / Є. Ю. Беркунський, К. О. Книрік, О. Є. Беркунський // Матеріали ХV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2024. – С. 566–567.
Keywords: модель даних; база даних; СУБД; H2; Java; Kotlin; фреймворк; Data model; Database; DBMS; Framework