«Розробка бізнес-плану розвитку (на прикладі ПАТ Автопродсервіс») - Остапенко, В. С. (My University, 2022)
Розглянуті теоретичні засади створення та діяльності підприємства, роль планування у підприємницькій діяльності. Наведена характеристика підприємства «ПАТ Автопродсервіс», проаналізовані його виробничо-економічні показники. У практичній частині розроблено бізнес-план розвитку підприємства, який довів доцільність запропонованих заходів.
Остапенко, В. С. «Розробка бізнес-плану розвитку (на прикладі ПАТ Автопродсервіс») : бакалаврська робота ; 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність“ / В. С. Остапенко ; наук. кер. О. Ю. Жукова. – Миколаїв : НУК, 2022. – 80 с.
Keywords: підприємство; планування; бізнес-план; економічна ефективність; 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність“; enterprise; planning; business plan; economic efficiency