Збірник лабораторних робіт з курсу «Спеціальні способи зварювання» - Петренко, Леонід Михайлович; Квасницький, В’ячеслав Федорович (My University, 2022)
Посібник укладено відповідно до програми курсу «Спеціальні способи зварювання» для студентів спеціальності 131 «Прикладна механіка», освітня програма «Інжиніринг зварювання та споріднених процесів». Викладено спеціальні способи зварювання у твердому стані, плавлення із використанням висококонцентрованих джерел енергії при зварюванні та споріднених процесах. Роботи проводяться як у лабораторіях НУК, так і в ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект». Призначено для студентів вузів усіх форм навчання.
Петренко, Л. М. Збірник лабораторних робіт з курсу «Спеціальні способи зварювання» : навч. посібник / Л. М. Петренко, В. Ф. Квасницький. – Миколаїв : НУК, 2022. – 76 с.