Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Особливості виробництва порошкових матеріалів та виробів". У 2 ч. - Івлієв, Анатолій Іванович; Казимиренко, Юлія Олексіївна (My University, 2006)
Подано загальні відомості та рекомендації до виконання лабораторних робіт, пов'язаних із ознайомленням з технологіями виробництва у порошковій металургії. Лабораторні роботи містять практичні завдання, що надають навики з виробництва як вихідних порошкових матеріалів, так і виробів з них. Призначено для студентів спеціальності 8.090103 "Композиційні та порошкові матеріали, покриття".
Івлієв, А. І. Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Особливості виробництва порошкових матеріалів та виробів". У 2 ч. Ч. 1 / А. І. Івлієв, Ю. О. Казимиренко. - Миколаїв : НУК, 2006. - 32 с. + ел. копія
Keywords: особливості виробництва порошкових матеріалів та виробів; композиційні та порошкові матеріали; покриття; технологія виробництва; порошкова металургія